Καλώς ήλθατε στο Saint Artemios Hotel and Oriental Suites

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Είναι τέχνη να συνδυάζεις ένα μεσαιωνικό κτήριο, ένα κτήριο της πρόσφατης ιστορίας του νησιού και ένα κτήριο λατρείας σε ένα ξενοδοχείο, να διατηρείς το παρελθόν και να εξακολουθείς να ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες του απαιτητικού σημερινού ταξιδιώτη.

Τηλέφωνο: +30 22410 35792

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά με κλασικό σύγχρονο στιλ. Όπου ήταν δυνατόν, οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να διατηρήσουν πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά. Όλα τα δωμάτια είναι ελαφρώς διαφορετικά τόσο σε μέγεθος όσο και σε χαρακτήρα.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

Το Saint Artemios Hotel and Oriental Suites είναι ιδανικό για ζευγάρια και για μεμονωμένους ταξιδιώτες, αλλά και για οικογένειες με παιδιά άνω των 12 ετών. Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Προσπαθώντας σκληρά να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα υγείας για τους επισκέπτες μας, παρέχουμε δωμάτια μη καπνιζόντων, την ίδια στιγμή, σεβόμενοι τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, έχουμε έναν ξεχωριστό χώρο καπνίσματος.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βρισκόμαστε στο κέντρο της μεσαιωνικής πόλης και μόλις λίγα μέτρα μακριά είναι τα μουσεία και δεκάδες εστιατόρια. Η παραλία Έλλη, το καζίνο, η κεντρική στάση λεωφορείων, το γραφικό λιμάνι του Μανδρακίου, το φρούριο του Αγίου Νικολάου βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια.